15 000 лв. спират звезда на Любимец за "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (72)
10:10 / 27.12.2011
9555
Смятаният за сигурно ново попълнение на Локомотив Пд Илиян Йорданов може да не акостира на Лаута. Причината е неизпълнение на договорката между клуба и звездата на лидера в Източната "Б" група Любимец. Йорданов подписа предварителен договор, като контрактът трябва да влезе в сила след Нова година.

По информация обаче проблемът за финализирането на трансфера са 15 000 лева. Това е сумата, която е била обещана на Йорданов като бонус за това, че е приел предложението на Локо Пд.

От Лаута обаче засега се ослушват за парите. Според запознати причината за протакането се крие в това, че треньорът на черно-белите Емил Велев все още не е видял Илиян в игрова обстановка.

Според запознати, при положение че трансферът му в Локо Пд пропадне, решаващата дума ще има треньорът на градския съперник Ботев - Милен Радуканов. Ако той го поиска, ръководството на Ботев ще стартира веднага преговори със собственика на Любимец Наско Сталев.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (72)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).