ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна след скандално съдийство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:21 / 01.09.2007Коментари (2)6958
Локо загуби от Левски с 3:1 в скандален мач игран пред празните трибуни на стадион "Георги Аспарухов.

Домакините не успяха да надиграят "смърфовете", но главния съдия Кознички отсъди скандална дузпа, която помогна на "сините" да спечелят три точки. Повторен дебюд за Локо направи Мартин Камбуров. Друг дебютант с "черно-бялата" фланелка Стойко Сакалиев изигра пълни 90 минути и се стара, но имаше малко възможности да обстрелва Петков.

Неочаквано гостите от Пловдив започнаха по-добре срещата и в началните минути организираха няколко опасни влизания към вратата на Петков, но мокрия терен пречеше на "смърфовете" в извеждащия пас. В 14-та минута Рабех изигра несериозно една топка, Въндев я открадна и опита извеждащо подаване към излизащия сам срещу Петков Сакалиев, но локва попречи на топката да достигне до новото попълнение на "черно-белите".

В 17-та минута след изпълнение на пряк свободен удар Николай Димитров от "сините" разтресе гредата зад Ставрев.

В 24-та минута възпитаниците на Иван Маринов организираха хубава контраатака. Даксон пое топката, напредна и отправи неспасяем удар, който облиза страничната греда от външна страна.

В ответната атака Телкийски центрира опасно, Ставрев излезе неразчетено и се размина с топката. Последва меле, от което домакините не успяха да се възползват и защитник на Локомотив изчисти далече от наказателното поле.

В 36-та минута Николай Димитров от сините нахлу от ляво, излезе сам срещу Ставрев, но ударът му премина покрай гредата в аут.

Така се стигна до последната минута на първото полувреме. Първо при контра на Локо, Даксон бе покосен пред наказателното поле. Румен Горанов застана зад топката и със зверски удар отнесе Георги Петков, който въпреки, че бе на пътя на топката, не успя да я спре - 0:1.

Попадението не "смърфовете" явно не бе планирано от главния съдия Кознички и той реши да възстанови веднага статуквото в резултата. След подновяването на играта и центриране в наказателното поле на Локо, Йошев изчисти топката с глава, но съдията свирна една от най-смешните дузпи по българските терени. Още преди изпълнението треньорът на "черно-белите" Иван Маринов невярващ на очите си, напусна демонстративно терена. Домовчийски изравни след точно изпълнение от бялата точка.

В началото на второто полувреме Иван Маринов пусна в игра Сечков на мястото на неубедителния Бранеков. И тази смяна обаче не реши пробляма на Маринов в дясната част на дефанса му, тъй като още с първото центриране на Левски в 46-та минута именно Сечков изпусна Димитров и той отблизо направи 2:1.

В 56-та минута Моралес отправи силен и плътен удар от пряк-свободен удар, но топката отново премина на сантиметри в аут.

В 59-та минута Левски достигна до трето попадение след нов грешка в дясната зона на "черно-бялата защита".

Този път в прегръдките на съотборниците си попадна Дарко Тасевски.Веднага след попадението повторен дебюд за Локо направи любимецът на агитката на Локо Мартин Камбуров.

В 72-та минута след груб фаул Явор Въндев получи третия си жълт карто в рамките на четири мачa. В 75-та минута хвърлилият много сили най-вече преди почивката Явор Въндев бе заменен от Дани Кики. В 84-та минута Мартин Камбуров успя да отправи изключително опасен и силен удар преминал на сантиметри от страничната греда на Петков.

Още по темата: общо новини по темата: 14
14.09.2007
02.09.2007
02.09.2007
02.09.2007
01.09.2007
01.09.2007
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.11.2011 г.
0
 
 
мачкай шопските боклуциииии
Aнонимен
на 03.11.2011 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Фенклубът на Локо: Плътно зад отбора! Нека заедно спечелим този изключително важен мач!
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: