Ботев взима Апата, Румен Трифонов и двама от Локо (София)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
11:51 / 11.12.2011
14815
Ботев Пд следи за ситуацията около няколко футболисти на Локомотив Сф и ЦСКА, разкриха близки до клуба. Според запознати в плановете на Канарчетата за зимна селекция фигурират централният защитник Милен Лахчев и Марчо Дафчев от тима на столичните Железничари, както и левият бек на ЦСКА Румен Трифонов и съотборникът му при червените Апостол Попов-Апата.

Както е известно, положението в тима от кв. Надежда в столицата продължава да е тежко и играчите на отбора се чудят дали да не разтрогнат договорите си с клуба заради неполучени заплати.

При положение че Лахчев и Дафчев напуснат окончателно Локо Сф, от Ботев се очаква да излязат с оферти, с които ще опитат да се преборят за подписите им.

Румен Трифонов и Апостол Попов пък са двама от футболистите на ЦСКА, които бяха в отлични отношения с треньора на Ботев Милен Радуканов по време на съвместния им престой на Армията.

Договорът на Трифонов с червените изтича след края на първенството, а Канарчетата търсят класно попълнение в лявата зона на защитата си.

Той е сред най-желаните играчи за този пост, особено след като пловдивчани изпуснаха Васил Божиков от Миньор, който избра офертата на шампиона Литекс.

Евентуалното завръщане на Апостол Попов на стадион "Христо Ботев" в Пловдив пък до голяма степен зависи от идването на Александър Тунчев в ЦСКА.

Едва тогава шефовете на червените биха се съгласили да разглеждат оферти за Апата, който се превърна в един от най-добрите защитници у нас именно под ръководството на Милен Радуканов, като дори достигна и до националния отбор.

В момента Апостол се възстановява от тежка травма в коляното, като очакванията са той да бъде готов за игра около април.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).