Локо обърна Ботев (Враца) при дебюта на Емил Велев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (72)
16:21 / 12.11.2011
13218
Локомотив победи с 2:1 гостуващия Ботев (Враца) пред дебюта на новия си старши-треньор Емил Велев. Преди започването на срещата публиката на домакините опънаха транспарант с надпис "Не искаме много. Само мъжка борба и сърцата игра". 

Изненадващото гостите от Враца започнаха по-добре срещата и изтърваха две много добри възможности. Първо футболист на "зелените" не успя да уцели рамката на вратата на празна врата, а минути по-късно Николай Христов със задна ножица уцели гредата. В третата обаче възможност за гол Ботев все пак откриха резултата. След изпълнение на корнер Мартин Ковачев вкара коженото кълбо във вратата на Локо за 0:1. Радостта на гостите обаче бе за кратко и в ответната атака "черно белите" възстановиха равенството чрез централния си защитник Юнес Бенжелюн, който засече с глава центриране на Здравко Лазаров от корнер. 

През второто полувреме на терена имаше само един отбор в лицето на Локомотив, който доминираше изцяло над своя опонент и напълно заслужено си спечели трите точки. В 65-ата минута Здравко Лазаров вкара втори гол за "смърфовете", който се оказа и победен за неговия тим. Капитанът получи една топка в наказателното поле от Сержиньо и със силен шут "Електричката" не остави никакъв шанс на стража Цветковски за крайното 2:1. 

С тази победа Локомотив се изкачи на 6-то място с актив от 23 точки. Ботев (Враца) е 12-ти с 10 точки.


Виж коментарите (72)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).