Домакинов: Спартаклии си заслужиха победата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
18:05 / 09.11.2011
5823
Стожерът в защитата на "Ботев“ Николай Домакинов смята, че "Спартак 1918“ заслужено ги е победил, защото е показал ефективност в атака. 

"Имаха един удар във вратата и вкараха гол. Като цяло обаче повече желаеха победата и я взеха. Ние имахме една-две ситуации за гол, като цяло се представихме под възможностите си“, каза за "Народно дело“ Домакинов. 

Запитан как видя "Спартак 1918“ и къде е мястото му в Източна "Б“ група, Домакинов заяви: "По принцип срещу нас всички се хвърля, но при варненци има опитни изпълнители и за мен е непонятно как може да имат толкова скромен актив и да губят у дома с 1:5 например. С този отбор те трябва да са фактор в групата.“

Домакинов допълни, че очаква напролет "Ботев“ да компенсира изгубените точки, да завърши първи и да се върне в елита. "Много равенства направихме тази есен, но при нас няма драми и втория полусезон ще се сме още по-силни. Няма обаче да е лесно, защото нашата група е по-интересна от другата и всеки може да победи и да загуби от всеки“, завърши Николай.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).