Велев: Изключително се радвам, че съм част от Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (71)
11:44 / 08.11.2011
9304
Днес на извънредна пресконференция на Локомотив, бе представен официално новия старши-треньор на "черно белите"-Емил Велев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На брифинга бившия наставник на Славия сподели, че е изключително доволен, че е част от такъв отбор какъвто е Локомотив. 

В екипа на Кокала влизат Николай Митов, Апостол Костадинов и Краси Димитров, който ще е скаут. Също така ще има и специалист по физическа подготовка, който се чака от Израел. Игор Кулич остава треньор на вратарите, а Здравко Лазаров ще бъде играещ помощник-треньор.

"Изключително се радвам, че съм част от такъв отбор какъвто е Локомотив", коментира Велев при представянето си. 

"Целта е да върнем увереността на феновете и собственика Коко Динев, който всяка минута говори за футбол и ще искаме да наваксаме изпуснатото до този момент", добави новия наставник на Локомотив.

На пресконференцията също така присъства и почетния президент на Локомотив, Христо Бонев, който коментира защо се е стигнало до рокадите в отбора. 

"Почнахме да се отдалечаваме от тройката, която дава възможност за класиране за евротурнурите и именно за това нашия президент взе тези решения за освобождаването на цялото техническо ръководство", коментира Зума.

За да разберете всичко което се случва в Локомотив, гледайте цялата пресконференция на отбора при представянето на новия старши-треньор на отбора Емил Велев.  


Виж коментарите (71)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).