ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Как да гласуваме днес?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 00:05 / 30.10.2011Коментари (36)8740
©
Гласуването днес започва в 6.00 часа сутринта и продължава до 19.00 часа вечерта. Законът позволява времето за подаване на гласове да бъде удължено, ако в края на изборния ден пред някоя секция има опашка от желаещи да пуснат бюлетини, но не по-късно от 20 часа.

Избирателят отбелязва избора си задължително със знак Х, изписан с пишещ синьо химикал. Хиксът може да излиза от границите на квадратчето пред името на кандидата за президент или кмет, но не бива да навлиза в друго квадратче. Знакът не бива да наподобява и плюс (+), иначе бюлетината ще бъде отчетена за невалидна.

От представител на секционната избирателна комисия избирателят получава подписани пред него бюлетини за съответния вид избори и в тъмната стаичка отбелязва вота си. След това трябва да сгъне бюлетината така, че изборът му да не се вижда и да я предаде на член на секционната комисия за още един печат на гърба.

Бюлетината за президент се пуска в една урна, а тази за кмет - във втора.



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И какво?Анархия,беззаконие,разграбена държава ,ами да оставим и да ни потурчат?Не можем всички да отидем в някоя си друга държава и да зарежем всичко ,което сме постигнали тук.Лично аз съм горда с това ,което съм ,което съм постигнала и се боря децата ми и внуците ми да имат по-хубав живот.По добре ,че не сте гласували г-жо Янева неможе вие от ТАМ ,където сте да решавате нашата съдба.
0
 
 
На госпожа Георгиева само искам да и кажа,че доста книги сам прочела и продължавам да чета и затова имам лично мнение.Не говорй с клишета и не чакам бай Тошо или такива като него да ме оправят,а се оправям сама. А на госпожа Йнева искам да и разяснй нещо,за да ме разбере. В чата се изказват много хора и наистина всеки има право на мнение. Бих разбрала да ми кажете,че живеете навън и нямате мнение,бих разбрала да ми кажете,че не харесвате нито един кандидат,но да ми кажете,че искате един като Тодор Живков,просто това ме разсани сутринта. Не ми говорете каква дисциплина е било,защото има много голяма разлика между дисциплина и диктатура,госпожо Йнева.Всеки нормален човек може да бъде дициплиниран без да бъде тормозен. По бай Тошово време имаше една бюлетина и ако беше сега той нямаше да си пишем дали искаме или не да гласуваме,а щйхме да сме под строи,това е ,което исках да разберете. От там нататък дали ще гласувате или не,слабо ме интересува,да ви кажа честно. Но се пуитам като толкова ви е мъчно за него,защо не отидохте в Куба,а сте в Австрия???И госпожо Георгиева,аз също живея в Испания,това което казахе,че е по мой избор да живея навън. Питам аз по бай Тошовото време колко интелигентни хора избягаха и колко бяха избити или това не ни оттърва да го споменаваме. Много бих изкала Йон Атанасов да си беше открил компютъра в България и много други неща ми се искат,ама няма.Ако седна да критикувам в България има много неща,които бих искала да се променят,ама много, ама изтърканите лозунги,дето вместо да търсим изход напред гледаме назад,съжалявам ама не ги издигам аз.
0
 
 
им решение но българите са слаба нация
0
 
 
караите се , напъвайте се и пак ще има анархия
0
 
 
нека бог се смили над бедните ви и страхливи души
0
 
 
И като гласувахте толкова години какво стана с корупцята и престъпността, какво стан асус закони и мерки, хващат и ги пускат няма закон нама макон, така че айде моля ви хора.Разпродадоха всички държавни предпря, даже и площи и сгради вехе взеха да продават, това го няма никъде . Абе ужасна картинка за мен лично. Вие си гласувайте за по-добро, ако искате и за Кондио гласувайте, все ми е тая.
0
 
 
Напротив имате право на мнение, но не нападайте тези с другото, оставете ни да си го изкажем без критики от ваша страна. А вие Танева не ми обяснявайте да прочета внимателно как е било, видяла съм и зная как е било.Госпожа Георгиева го разясни много ясно и тохно.
0
 
 
@Георгиева: Твърденията във Вашия аргумент са противоречиви и като че ли се изключват взаимно: "Всеки си има право на мнение.... Никoй няма право да дава мнение на другият." Така като чета какво сте написали на мен ми звучи, че вие имате право на мнение, което непременно трябва да бъде прието от участниците. А ние другомислещите, нямаме права да споделим нашето мнение с Вас. Ние не държим да го приемете, чуйте ни просто, може пък това да Ви отвори малко към света и различията.
0
 
 
Аз например заминах за чужбина, тъй като получих стипендия за обучение в Лондон. А това ми предостави възможност за по-престижна и по-добре платена работа. Никой не ме е гонил, моята причина беше да потърся нещо по-добро. Съгласна съм, че в България има неуредици, но това не е гонене. А когато живееш в чужбина покрай всички прекрасни неща, има много предизвикателства и трудности. Но това Вилота вече ф=го е написала много добре.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ДЮШ на ПФК Локомотив (Пд)
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: