ПФК Ботев застана зад Иван Тотев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (118)
17:16 / 26.10.2011
16986
От ПФК Ботев разпространиха декларация, с която застават зад Иван Тотев преди предстоящия балотаж за кмет на Пловдив.

В седмицата преди балотажите за президент и кметове на редица населени места в страната, темата за спортните бази отново е на дневен ред. На 30 октомври, неделя, жителите на Пловдив трябва да направят избор, от който до голяма степен ще зависи посоката на развитие на града в следващите 4 години. Като един от водещите спортни клубове в Пловдив ПФК БОТЕВ има своята позиция по наболелия въпрос с базите.

Считаме, че е време да бъде сложен край на занемаряването на съоръженията, които служат за подготовка на спортистите и на последните да им бъдат осигурени адекватни условия за постигането на исканите от тях резултати. България изостава от почти всички страни в Европа в това отношение и подобряването на материалната база трябва да бъде един от основните приоритети, ако искаме да върнем поне част от позициите си в спорта, в това число и футбола.

Освен в спорта, Пловдив има да решава и проблеми в още няколко сфери, в които се слави с добри традиции. На всички ни е ясно, че икономическото, културно и социално развитие на града не е на желаното равнище. Пловдив се нуждае от ново и модерно мислене, в което приоритетите да се формулират ясно и да се изпълняват прецизно.

Вярваме, че след решаващият вот на балотажа, Пловдив ще поеме по един нов път, ръководен от хора с модерно мислене, ясни идеи и възможности за тяхната реализация. Бъдещето, както на нашия град, така и на страната, е в младите и кадърни хора. Затова, на предстоящите избори ние ще подкрепим кандидатът за кмет на ГЕРБ Иван Тотев.



Виж коментарите (118)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).