Петър Зехтински: Вярвам в избора на Бойко Борисов!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
16:33 / 18.10.2011
5446
Никога не съм се занимавал с политика, но съм толкова респектиран от личността на Бойко Борисов, че съм убеден: щом той е избрал Иван Тотев като кандидат за кмет на Пловдив, това ще е най-добрият избор и за пловдивчани!

Срещнах се с Борисов на футболния терен преди няколко години, когато с приятелска среща между ветерани от Пловдив и София отпразнувахме юбилея на Динко Дерменджиев. След мача го накупчиха журналисти, а той им отговори: "За футбол питайте Петьо Зехтински! Навремето не изпусках среща на "Ботев" заради него." Това признание и до ден днешен ми е особено скъпо.

Мъж със силна воля да гради България, само за две години, откакто е министър-председател, Борисов направи за спорта толкова, колкото никой никога не е правил. Сигурен съм, че с неговата подкрепа за Иван Тотев идват по-добри дни и за пловдивския спорт.

Вярвам, че скоро ще имаме многофункционална спортна зала и голям модерен стадион. Млад и амбициозен човек, който вече се доказа като деен областен управител, Иван Тотев има за пример широкия размах на премиера.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).