ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
А.Йорданов: Основният ни опонент е БСП с кандидат Славчо Атанасов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:15 / 11.10.2011Коментари (32)5693
©
- Г-н Йорданов, вие сте член на социалната комисия в Народното събрание. Как оценявате социалната политика на Община Пловдив, провеждана през мандата на Славчо Атанасов?

- Трудно ми е да дефинирам точно каква бе социалната политика, провеждана от бившия кмет Славчо Атанасов, от управлението на БСП и ВМРО-НИЕ. По-скоро посланията на Атанасов звучаха социално, но нямаха реално покритие. Само един простичък пример мога да ви дам - отнемане правото на нашите съграждани над 70-годишна възраст да пътуват безплатно в градския транспорт. Не бе осигурен достъп във всички общински сгради за хората в неравностойно положение.

Славчо Атанасов и БСП се опитват да представят община Пловдив като социална община, но истината е, че сме бедна община. Не може да има бедна и социална община.

Именно за това Политическа партия ГЕРБ и кандидатът ни за кмет на Пловдив Иван Тотев имаме като основен приоритет икономическото развитие на града, защото когато имаме една богата община, тогава можем да бъдем и социална община.

- Да, но от общината направиха миналата година безплатни детските ясли в Пловдив. Това не е ли социално според Вас?

- Тук отново се сблъскваме с големия популизъм и точно тук виждаме голямото влияние на БСП в Пловдив върху Славчо Атанасов, пак се съчетават социалното говорене с популизма. Безплатни ясли - да, но от друга страна, няма средства за ремонт и поддържане на яслите, тези ясли не се разширяват, не се строят нови, а децата ни чакат за места. В приемната ми като народен представител получил множество оплаквания от родители, че им се събират средства. Проблемът с яслите е много сериозен, но през този мандат той не бе решен. За всички е важно моделът на пагубното управление на Пловдив през изминалия мандат да бъде прекратен. Славчо Атанасов е кандидат на БСП и целта им е да запазят и преповторят това статукво и заедно да управляват на всички нива в Пловдив. За това основен опонент на ГЕРБ в тези избори са БСП с кандидат Славчо Атанасов.

- През тази година министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов често бе на посещаваше Пловдив. Това на какво се дължеше?

- Да, министър Младенов, с когото работим в тясно сътрудничество, отново ще бъде в Пловдив на 13-ти октомври. В 15.00 часа в четвъртък той ще посети Античния театър, където заедно с г-н Тотев ще обявим края на ремонта, който се осъществи със средства по проект "Красива България". Това е много важен за пловдивчани проект, финансиран от Министерството на труда и социалната политика и е реализиран по прекрасен начин под ръководството на Иван Тотев. Както знаете сцената бе подменена, монтирано бе ново художествено осветление и вече ще се влиза през северния вход, по пътя, по който са вървели императорите. Това е пътят и начинът за икономическо развитие на Пловдив. Подкрепата, която Иван Тотев получава от министрите е огромна и тя е много важна за нашия град и пловдивчани.


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 11.10.2011 г.
-1
 
 
Пазете си нервите, защото ще има множество неприятни изненади.Много е интересно защо се бави бюджет 2012 и какво са заложили герберите в него. За много хора явно няма да има и за постна пица. Ха-ха, да ви е честита мутрата и пак за герберите да гласувате.
-1
 
 
Какво сте се запънали между двама кандидата. Само Тотев и Атанасов ли са се кандидатирали за кметове? Обстреляха ви с няколко поръчкови социологически проучвания и някои решиха, че останалите нямат шанс. Те са единствените двама, които не подписаха меморандума за честни избори на Матев. Защо ли?
-3
 
 
Колегата VIVABOTEV написа най-точното и логично мнение, а всички други само си чешат езиците и нищо конкретно не казват. Славчо не е перфектния вариант, но в сравнение с герберската пасмина си е направо идеален.
+4
 
 
Тази милиционерско-комунистическа паплач на тиквата-именуваща се герб-няма място в нашия град-особено като видях с очите си как техните копои в униформи на робокопи биеха и зверски ритаха 14-15 годишни неца-опомнете се на време-за всеки друг,но не и за наведения партиен послушко Тотев
-1
 
 
Е, и за кого да гласуваме тогава? Не, че Славчо е идеален, но не виждам по-добър вариант. ГЕРБ вече цъфна и ще почне да връзва. Шикалки от празната кратуна на Мухобойко. Аре вземайте си тиквоча и се омитайте от България!!!
+2
 
 
Хора ,Пловдивчани и не до там Пловдивчани не разбрахте ли че славчо атанасов/не заслужава главна буква/ трябва да напусне не само кметският стол но и гр.Пловдив.След него ,но да не закъсняват много да го последват оня съсел долев и всички онези които са били негови подръжници.
+1
 
 
Славчо=ЗКПЧ=БКП.За тези които незнаят- ЗКПЧ бяха най-презрени в армията и такива ставаха само доказани подлеци с чисто партийно минало до 9-то коляно.Тяхната кръв вода не става и както и да се пребоядисват ще си останат подлеци.Една заблудена овца скоро писа-"може да е бил ЗКПЧ,но за малко",все едно може да си мръсник за малко /нещо като "'бивш" гей напр./Хора,не се заблуйдавайте толкова лесно,бдете и мислете сами с главите си за собственото си бъдеще.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: