Спартак стигна до равенство, като гост на Розова долина

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:49 / 03.10.2011
1749
Отборите на Розова долина и Спартак не излъчиха победител и завършиха 1:1, в мач от 8-ия кръг на Югоизточната "В" група. Равенството е най-добрия вариант в мача, тъй като и двата отбора си разделиха по една силно полувреме. 

През първата част "гладиаторите" надиграха тотално своя опонент. Пловдивчани поведоха в резултата в 25-ата минута чрез Димитър Юруков. До края на полувремето възпитаниците на Манол Георгиев имаха две прекрасни възможности за гол, но ги пропиляха. 

След почивката домакините взеха инициативата в свои ръце и започнаха с преса още от самото начало. В 55-ата минута те успяха да възстановят равенството. До края на срещата Розова долина създаде няколко много добри положение за реализиране, но само добрите намеси в отбрана на Спартак не позволиха на домакините да вкарат втори гол. 

С тази точка Спартак заема 12-о място с актив от 10 точки. Розова долина е 13-и с 9. 

Междувременно Спартак гостува на Сокол Марково в първия кръг от областния етап на турнира за купата на Аматьорската лига на 5 октомври (сряда) от 16 часа.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).