Локомотив смачка Видима в Севлиево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (63)
18:13 / 01.10.2011
10605
Локомотив спечели с класическото 3:0 гостуването си на Видима Раковски в мач от 8-мия кръг на "А" група. "Черно белите" надиграха по всякакакъв начин гостите от Севлиево и заслужено спечелиха трите точки.

"Смърфовете" започнаха много силно срещата и създадоха няколко доста добри атаки за гол, в една от които капитана Здравко Лазаров бе много близо до гол, но ударът на ветерана на пловдивчани бе парирарн от стража на Видима Василев. С оглед показваната игра на терена Локо откри резултата. Десният краен бранител на Локо Джереми Родригес догони една топка до аутлинията на домакините, след което центрира остро към Христо Златински, който с премерен шут откри резултата.

Второто полувреме започна идентично като през първото. Локомотив започна да пресират противника веднага след сигнала на рефера Станислав Тодоров и бяха много близо до втори гол. Здравко Лазаров бе изведен отдясно сам срещу вратаря Ивайло Василев, "електричката" се опита да го прехвърли технично, но стража реагира блестящо и изби топката с ръка. Четвърт час преди края на срещата Локо вкара втори гол, с което и убиха интригата в двубоя. Здравко Лазаров центрира остро от фуал и Михаил Венков вкара за 2:0. Две минути преди края на мача резервата Даниел Георгиев също успя да се разписа. Полузащитникът бе изведен по прекрасен начин от Драги Коцев сам срещу вратаря и за Дани не бе проблем да го преодолее за крайното 3:0.

След тази победа Локомотив се изкачи на 6-та позиция с 14 точки. Видима е 12-и с актив от 5 точки.



Виж коментарите (63)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).