Ботев пусна в продажба официалния екип

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:51 / 30.09.2011
3917
От днес новия официален екип на Ботев е пуснат в продажба в клубния магазин, съобщиха от пресслужбата на клуба. Първата партида включва 40 фланелки, които са реплика на екипа на първия отбор, без номер на гърба. Цената на жълто-черното райе, с което играят футболистите на Ботев е 45 лева. Следващата седмица на "Колежа" се очакват същите екипи със запазения за бултрасите №12.

Ръководството на клуба информира, че единствено в магазина на стадион "Христо Ботев" се предлагат артикули с гарантирано качество и съдържащи патентованата от клуба комбинирана марка/име и емблема/. При покупка на артикули от фен-шопа средствата постъпват в касата на клуба. Търговци предлагащи продукти с името и емблемата на Ботев Пловдив в други търговски обекти подлежат на санкция, съгласно Закона за защита на авторското право.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).