Ветераните на Ботев все по-близо до титлата след победа над Нефтохимик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:04 / 29.09.2011
2773
Ветераните на Ботев са много близо да титлата в Републиканското първенство след драматична победа с 4:3 над Нефтохимик. "Канарчетата" успяха да обърнат резултата в мача след като губиха с 1:3 до средата на второто полувреме.

Румен Иванов даде преднина на "жълто черните" на двубоя в Нова Загора, но бургазли набързо върнаха попадението чрез Милен Георгиев. Така и се оттеглиха двата отбора на почивката.

След подновяването на игра "шейховете" вкараха два бързи гола дело на Милен Георгиев и Мирослав Косев и поведоха с 1:3. При тази комфортна преднина Нафтата си мислиха, че вече си осигуриха победата, но пловдивчани не се предадоха и успяха да обърнат резултата в своя полза до края на мача. Първо Марин Бакалов намали на 2:3 от фаул, а малко по-късно след попадението на президентът на "канарчетата" Румен Иванов изравни за 3:3. Победното попадение за Ботев реализира резервата Георги Букорешлиев малко преди края на срещата.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).