Узунов: Звезда пристига събота в Пловдив, мачът е неделя от 15 часа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:24 / 29.09.2011
4945
"Отборът и ръководството на Цървена звезда пристига на 08.10.11г. (събота) на Аерогара Пловдив някъде около 16:30 часа. Срещата ще бъде излъчена по "БНТ" или "БНТ Свят", мъчим се да се смени програмата по "БНТ", но засега нямаме окончателен отговор. Двубоят ще започне от 15 часа на 09.10.11 (неделя)", заяви на днешната пресконференция на Локомотив, административният директор на "черно белите" Атанас Узунов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Целият щаб на отбора ще бъде настанен в Новотел Пловдив, където ще бъде дадена и пресконференцията на отбора някъде между 17:30 18 часа, зависи колко време ще се забавят на аерогарата. След пресконференцията предвиждаме ръководствата на двата клуба и симпатизанти на Локомотив да присъстват на един концерт", каза Узунов.

Той добави: "За сега не може да ви кажа точно къде ще се състои точно концерта. Имаме разрешение и за Централния площад и за Античния театър, това допълнително ще се разясни. Знаете каква е обстановката в града и това е една от причините на която не мога да ви кажа официално къде ще се проведе концерта. Мисля, че до понеделник всичко ще е ясно".

"Групата, която ще занимават феновете е "Мастило". Преговаряме с още 2-3 групи дали ще могат да присъстват на тази дата. След концерта е предвидена специална вечеря, както за футболистите така и за ръководството на двата клуба", каза още бившият топрефер на България.

"Билетите за мача със Звезда са на цена 3,5 и 8лв, плюс 50 ВИП места за централната трибуна на цена 20лв", добави Атанас Узунов.

"Не можем да преценим колко фенове на сръбския гранд ще дойдат, но предполагаме между 200-500. Билетите за тях ще бъдат на същата цена, както и на нашите фенове. Нямаме да разделяме феновете на Локомотив и Звезда, който където прецени там ще може да се настани", завърши администраторът на Локомотив.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).