Тодор Неделев с разтежение в бедрото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
09:19 / 19.09.2011
6015
Тодор Неделев е получил разтежение на четириглавия бедрен мускул на десния крак, съобщиха от пресслужбата на клуба. Контузията стана причина за принудителната смяна на младока в началото на второто полувреме на мача с Нефтохимик. Според медицинския щаб на Ботев разтежението не е от най-тежките, но въпреки това Неделев ще трябва да почива няколко дни.

В понеделник Тошко и колегите му от юношеския национален отбор до 19 години се събират на лагер в Брестник, а в сряда играят контрола с Локомотив Пд. Неделев със сигурност пропуска този мач, както и домакинството на Доростол идната събота. Той ще се завърне в игра, след като се възстанови напълно.

Записалият първи официален мач за сезона Николай Манчев няма оплаквания след двубоя в Бургас. Както е известно, капитанът на "жълто-черните" пропусна първите 5 кръга в първенството заради разтежение, но на "Лазур" бе на терена 90 минути и състоянието му е добро. От вторник се очаква и завръщането в основната група на бранителя Емил Аргиров.

Продължава лечението на Николай Димитров, който ще отсъства от заниманията в началото на седмицата.



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).