Хубчев: Очаквам много интересен и напрегнат двубой в Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
13:43 / 15.09.2011
6370
"Очаквам един много интересен и напрегнат двубой в Бургас. Отборът на Нефтохимик е изграден от едни млади и агресивни футболисти и се надявам да стане добър мач", с тези думи започна наставникът на Ботев Петър Хубчев на днешната пресконференция на отбора, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"За съжаление имаме кадрови проблеми. Николай Манчев, Емил Аргиров и Николай Димитров се оплакват от травми, на днешната тренировка ще видим какво е тяхното състояние и ще разберем дали ще може да ги използваме за мача срещу Нефтохимик", каза още треньорът на "канарчетата".

"От тези многобройни срещи, които имах с хората през седмицата им казах, че на отбора му трябва момчета със сърце, хъс и спортна злоба. Това съм го и казвал на момчетата в съблекалнята и на тренировките, че такива играчи трябва на клуб като Ботев", допълни бронзовият медалист от САЩ`94.

"Ние с тази публика няма значение домакини ли сме или гости, играем само за победа. При една победа събота срещу Нефтохимик, може да изкара отбора на второ място", завърши Хубчев.

 



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).