Ботев вярва на Петър Хубчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (79)
09:58 / 14.09.2011
7246
Незадоволителният старт на Ботев в първенството предизвика среща на ръководството и спортно-техническия щаб в клуба, съобщава официалният сайт на "канарчетата". Хората, отговарящи за случващото се в Ботев обсъдиха актуалните проблеми и причините за слабите резултати и появилото се напрежение.

След като всеки от присъстващите сподели своето виждане по въпроса се стигна до единодушно решение да не се правят кадрови промени и Ботев да продължи да следва своята дългосрочна стратегия. Ръководството гласува доверие на Петър Хубчев и екипа му и вярва, че отборът ще подобри представянето си, и успоредно с това резултатите в първенството.

Управата на клуба счита, че най-важното сега е час по-скоро в Ботев да се върне радостта от футбола - на терена и по трибуните. Това може да се случи само с общите усилия на ръководството, спортния щаб и публиката.



Виж коментарите (79)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).