Бранко Милованович: Милен Радуканов е най-добрият

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
11:29 / 09.09.2011
1830
Спортно-техническият директор на Локо (Пд) Бранко Милованович заяви, че не се страхува от предстоящото дерби срещу ЦСКА, независимо че смята наставника на "армейците" Ми­лен Радуканов за най-добрия на поста си в първенството. Сърбинът разкри, че независимо от силните игри на 31-кратните шампиони и уважението му към специалиста, "смърфовете" имат реални шансове да вземат три точки в столицата.

"ЦСКА е добър отбор с най-добрия треньор в България в лицето на Милен Радуканов, но Локо (Пд) има сили да ги изненада на "Армията". Съперниците имат футболисти, които с индивидуални качества могат да ни изненадат, но нас не ни е страх. Градим отбор, който да мачка лидерите", каза спорт­но-техническият директор Бранко Милованович.

Сърбинът коментира и появилите се в медиите слухове, че при негативен резултат в София спортно-техническият щаб ще бъде принуден да напусне клуба.

"За първи път чувам, че могат да ни изго­нят с Драган. Не е срамно да за­губиш от ЦСКА. Нивата е дълга, така че точките се броят накрая. Локо (Пд) е отбор, който се бори за три точки навсякъде",завърши директорът.

Източник: в. "Меридиан Мач"



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).