Канатларовски: Няма да сме с бяла дантела срещу ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:19 / 03.09.2011
4630
Треньорът на Локомотив Плобдив Драган Канатларовски обеща тимът му да е във Върхова форма за сблъсъка с ЦСКА. Двата тима се срещат в следващия кръг. Двубоят е на 12 септември, понеделник, от 20:00 часа на стадион "Българска армия". Неговите Възпитаници бяха на неколкодневен лагер в Сливен, а Вчера заминаха за Трявна. Там днес от 17:00 часа ще срещнат хита в А група Лудогорец. Двубоят се явява генерална репетиция за визитата на червените. А иначе Локо и разградчани вече премериха сили в първия кръг на първенството, като тогава не успяха да излъчат победител - 0:0.

"Паузата в първенството ни дойде много добре. Момчетата ми тренират много добре и започват да показват това, което искам от тях. Мисля, че за предстоящия сблъсък с ЦСКА ще бъдем на ниво. Армейците са лидер 6 първенството, вървят много добре, показват добри игри. Ние обаче не сме сложили белите дантели за този мач. На път за София няма да Веем бялото знаме. Напротив - излизаме да се надиграваме. Големият печеливш от този двубой ще бъде публиката. Ние нямаме намерение да се затваряме, домакините обичат да нападат, така че ще стане зрелищен сблъсък. Не се страхуваме от мача", заяви Канатларовски.

Той допълни, че в близките дни Локо може да привлече така необходимия му нападател. В момента тимът разполага само с двама - Базил дьо Карвальо и младока Стефан Чилингиров. 

"Имаме няколко варианта. Дано да успеем да се подсилим", завърши Канатларовски.


Източник: в. "Тема Спорт"


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).