Шефът на "канарчетата" стана спонсор на Купата на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
10:08 / 02.09.2011
3989
Корпоративна търговска банка е новият спонсор на турнира за Купата на България. Договорът между председателя на Надзорния съвет на банката Цветан Василев и управителя на СВ-РСА Валентин Михов бе подписан на нарочна пресконференция вчера. Застрахователна и презастрахователна компания "Виктория" ще бъде генерален спонсор на футболното първенство.

"Г-н Василев и г-н Данчев (б.р.- изпълнителен директор на "Виктория") са хората, които подадоха ръка на българския футбол в най-критичния момент. Ако не бяха те, нямаше да има телевизионни излъчвания и може би нищо от това, което се постигна за последните 26 дни. Направихме неща, които като цифри се случват за първи път в България. Доверието, което ни засвидетелстваха тези мъже, да се гарантират 6 милиона лева без детайли, без толкова стратегически неща, е невероятно. Досега сме постигнали 90 процента успеваемост по осигуряване на средствата и клубовете могат да бъдат спокойни за тези 5 милиона лева. До достигане на сумата на банковата гаранция (6 млн. лева) моята фирма няма да вземе стотинка. След изпълняване на банковата гаранция банката ще реши какво можем да получим. Клубовете могат да са спокойни, че средствата са осигурени", обяви Михов.

"Имам удоволствието да благодаря на Валентин Михов, който освен от футбол разбира и от бизнес. Благодаря на партньорите, които повярваха, че футболът не е същият като преди. Футболът е магия и може да обедини хората. Чрез нашите клубове ще защитим това, което правите за футбола", каза представителят на БФС Антон Попов.

Източник: в. "Меридиан Мач"


Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).