Петър Хубчев: От мач на мач играта ни се подобрява

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (88)
09:21 / 29.08.2011
6777
След равенството в Сливен старши-треньорът на Ботев Петър Хубчев даде интервю пред клубния сайт на "канарчетата" заявявайки, че мача на стадион "Хаджи Димитър" е бил най-добрия от началото на сезона за "жълто черните". 

"От мач на мач играта ни се подобрява. Показаното от отбора в Сливен ми хареса повече в сравнение с първите два кръга и се надявам да продължаваме да израстваме. Контролирахме мача почти през цялото време и създадохме достатъчно голови ситуации. При това положение няма как да не съжалявам, че не успяхме да отбележим и да спечелим, но равният в никакъв случай не е фатален. Все още сме в началото на първенството и има достатъчно време да наваксаме загубените точки", заяви Хубчев.

"Хареса ми това, че играхме като колектив. Силният колектив е в основата на силния отбор. Момчетата се раздадоха докрай един за друг и търсеха победата до последно. За съжаление не успяхме да вкараме гол и това ни лиши от победата. Все пак е добре, че създаваме положения. Разбира се, имаме да чистим още доста елементи в играта си, най-вече в защита, където искам да сме по-агресивни. В Сливен допуснахме доста грешки в центъра на отбраната особено през първото полувреме", каза още треньорът.

"Не искам да коментирам кой и защо е останал извън титулярния състав. Само ще кажа, че нямам лично отношение към никого. Играят тези, които демонстрират желание да помагат на отбора и колектива. Искам на тренировките и мачовете да виждам футболисти, които се раздават за "Ботев" докрай. Днес започват едни, утре други, всичко зависи от играчите", коментира Хубчев в отговор на въпрос за решението си да остави Тимонов и Курдов сред резервите.




Виж коментарите (88)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).