Крачунов с първа тренировка за ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (51)
13:39 / 16.08.2011
6417
Централният защитник Пламен Крачунов тренира днес с ЦСКА и ще замине утре с отбора за Румъния. До края на деня Крачунов официално ще подпише договор с клуба и ще бъде на разположение на Милен Радуканов за гостуването в Клуж. Крачунов попада в групата на ЦСКА, но не е сигурно дали ще играе. Роденият през 1989 г. футболист на практика направи най-изненадващия трансфер това лято, като в рамките на няколко часа разбра, че ще трябва да премине в ЦСКА. Крачунов бе титуляр в двата първи мача на Локомотив Пловдив този сезон срещу Лудогорец и Локомотив София.

Пламен Крачунов юноша на Марица, като прави дебют в А група миналия сезон с екипа на Локомотив Пловдив. Това се случва на 22 август срещу Литекс, като мачът завършва 2:2.

За Локомотив Пловдив Крачунов има изиграни 15 мача с един гол срещу Пирин Благоевград в турнира за Купата на България, но след този двубой "черно-белите" отпаднаха.

Привличането на Пламен Крачунов на пожар дойде след контузията на Апостол Попов. Централният бранител на ЦСКА има проблеми с предната кръстна връзка, като по-късно днес ще стане ясно окончателното му състояние.

Източник: gong.bg



Виж коментарите (51)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).