Канатларовски: Очаква ни много труден мач срещу Локо Сф

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
12:28 / 11.08.2011
4666
Наставникът на Локомотив Драган Канатларовски заяви на днешната пресконференция на отбора, че е останал доволен от възпитаниците си срещу Лудогорец, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Много съм доволен от показаното на моите момчето през втората част на срещата с Лудогорец. Играхме много добре, но само късмета не ни помогна да си тръгнем с трите точки от Каварна", каза треньорът.

"Тази седмица ни очаква много по труден мач срещу Локомотив Сф. Да не се заблуждаваме, че мача срещу тях ще е много лесен. Видяхме ги в турнира Лига Европа, играят много добре в защита и отпаднаха срещу Вроцлав без допуснат гол", добави специалистът.

Той също така сподели: "Възстановяването на Юнес Бенжелюн върви добре, игра в контролата срещу Съединение, но все още не е напълно възстановен и не смятаме да рискуваме с него в предстоящия мач".

"Все още не са готови визите на Даксон и Кампагнучи и няма да може да разчитаме на тях срещу Локо Сф. Съществува вероятност Ненад Лукич обаче да бъде готов за мача срещу адашите от София", каза сръбския наставник.

"Очаквам в първият ни официален мач пред нашата публика да се представим добре и да ги зарадваме с победа, тъй като те са нашият 12-и играч на терена", завърши Драган Канатларовски.



Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).