Ботев надви Банско в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (47)
19:17 / 03.08.2011
9583
Ботев победи Банско с 2:0 в поредната си контролна среща от предсезонната си подготовка. "Канарчетата" диктуваха играта през по-голямата част на двубоя и заслужено се поздравиха с победата след края на срещата.

Ботев започна много силно двубоя и още във 2-ата минута можеше да открие резултата, когато десния бек Емил Аргиров проби отдясно, след което центрира в наказателното поле на гостите и Тодор Неделев засече с глава, но ударът му срещна гредата. В 14-ата минута Тодор Тимонов изведе Неделев на стрелкова позиция, който мушна покрай вратаря топката и откри резултата. Минути по-късно Тошко имаше още една възможност за гол, но удара му излезе в аут. 

След почивката Ботев продължи да диктува темпото на игра в срещата. В 60-ата минута резервата Александър Александров изведе по прекрасен начин Йордан Христов на стрелкова позиция, но удара на Данчо бе избит от стража на Банско. Четвърт час преди края на срещата Светослав Асенов вкара втори гол за "жълто черните", след като се пребори за една топка с бранител на Банско и фиксира крайното 2:0 за Ботев.

Това бе предпоследната контрола на Ботев от предсезонната си подготовка. В петък "канарчетата" ще представят отбора пред феновете си на стадион "Христо Ботев" срещу Несебър.



Виж коментарите (47)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).