Локо отстъпи от шампиона на Малта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (64)
18:38 / 26.07.2011
9557
Локомотив отстъпи от шампиона на Малта Слиема Уондърърс с минималното 0:1. Срещата се игра на комплекс "Пири" в Банско.

През първата част головите положения пред двете врати се брояха на пръсти. Единственото по опасно положения за Локомотив през първите 45 минути се създаде, след изпълнение на корнер от Сержиньо, който центрира остро в пеналта на Слиема, но удара с глава на Пламен Крачунов бе избит от стража на Уондърърс.

През втората част пловдивчани започнаха вихрено срещата. Базил де Карвольо отправи силен удар от границата на наказателното поле, но топката мина страни от вратата. В средата на втората част Слиема Уондърърс откри резултата. Нападателят на чехите се пребори за една топка с Борис Бисеров, след което е спечели и отбеляза. След гола Локо се втурна изцяло в предни позиции. В 80-ата минута Карвальо засече едно центриране с глава, но ударът му отново не намери рамката на вратата. 

В края мача капитана Здравко Лазаров проби отдясно, центрира остро, но вратаря на Слиема се намеси отново блестящо и предотврати сигурен гол. В даденото от съдията продължение Базил дьо Карвальо профука най-чистото положение, след като бе изведен сам срещу вратаря на Уондърърс от Даксон, но удара му бе избит от стража.

Следващата контрола на Локомотив е в сряда от 18 часа отново на комплекс "Пири" в Банско.



Виж коментарите (64)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).