Представиха пред пловдивчани проекта за градския стадион

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (67)
14:36 / 26.07.2011
13697
На днешната пресконференция, която се състоя в Новотел Пловдив беше представен проекта за стадион "Пловдив", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

На срещата присъстваха Розалин Петков - зам. обл. представител на Пловдив, Румен Русев - гл. арх. на Пловдив, Илко Илиев - председател на общинския съвет на Пловдив, Славчо Атанасов - кмет на Пловдив, Георги Титюков - зам. кмет на младееща и спорта на град Пловдив, Христо Стоичков и испанските инвеститори.

Разработените проекти на испански експерти от архитектурно бюро "ГРАС" представляват нова концепция за развитие както на спортните дейности на стадионите, така и на търговски обекти около тях, които ще се функционират 365 дни в годината. Според проекта на частните инвеститори, ако спортното съоръжение в Пловдив бъде ремонтирано, то ще носи името Арена "Олимпийски съкровища".

Разгледайте снимките от галерията за презентацията на стадион "Пловдив"!



Виж коментарите (67)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).