Локо направи 2:2 със Славия в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
20:41 / 15.07.2011
9205
Локо прекъсна серията си от загуби в контролите преди новия сезон. "Смърфовете" направиха 2:2 със Славия в проверка, играна в Банско. Мачът е част от четиристранния турнир с участието още на домакините Банско и Черно море.

Преди почивката Славия започна по-организирано и откри резултата след центриране от корнер и увисване на защитата на "черно-белите". Много добре като централен защитник за Локо се представи Валери Георгиев.

Локо опита да отвърне на удара и се настани в полето на "белите" В средата на терена като градивни халфове оперираха Сержиньо и Еспиноза, но и двамата имаха доста браг в действията си. Най-чистото положение за Локо изпусна Йордан Тодоров сам срещу вратаря Стефано Кунчев.

Все пак "черно-белите" демонстрираха огромно желание и успяха да осъществят обрат. Първо Драги Коцев изравни, после Габор Ерош даде аванс на пловдивчани в резултата. Коцев се понрави с добрите си отигравания.

В края на второто полувреме Славия успя да изравни, а гол на Локо в края на мача бе отменен след спорна засада.

След почивката на левия бек заигра Михаил Венков, като калсата му веднага си пролича с няколко много стабилни и технични отигравания.



Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).