Локомотив падна и от Черно море

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (79)
19:48 / 13.07.2011
10544
Локомотив записа пета поредна загуба в контролните срещи от предсезонната си подготовка. Този път пловдивчани отстъпиха с 2:3 от варненския Черно море в комплекс "Пири" край Банско.

Локо започна много добре срещата и още в първите минути имаше шанс да открия резултата, но удара на хърватина Дарио Захора попадна право в ръцете на вратаря Илко Пиргов. В 12-ата минута Йордан Тодоров нахлу в пеналта на "моряците" след което центрира към Захора, който бе оставен непокрит, но удара на хърватина от 5-6 метра излезе в аут. В средата на първото полувреме Любомир Витанов изведе капитана Здравко Лазаров сам срещу Пиргов, ветерана се опита да прехвърли елегантно стража, но топката прехвърли и вратата. В 40-ата минута след една чудесна контраатака Черно Море откри резултата с гол на Паломино. Минута преди края на полувремето "моряците" вкараха и втори гол. Дончо Атанасов центрира в наказателното поле на Локо, получи се карамбола, в която най-съобразителен се оказа Паломино, който реализира второто си попадение в срещата.

Още в самото начало на второто полувреме "смърфовете" върнаха един гол. Влезлият като резерва Драги Коцев центрира от фаул в пеналта на Черно море, където оставения непокрит Базил дьо Карвальо засече и намали на 1:2. В ответната атака "моряците" достигнаха до трети гол, след един изпълнен ъглов удар се получи разбъркване в наказателното поле на Шермет и Георги Илиев от 7-8 метра вкара за 3:1. В 85-ата минута Драги Коцев отправи много опасен удар от границата на наказателното поле, но удара му минава над напречната греда. В края на мача Карвальо вкара втория си гол в мача с удар от границата на наказателното поле и оформи крайното 2:3 за Черно море.



Виж коментарите (79)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).