Раймонди и Витанов под въпрос за Локо за двубоя срещу Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
14:25 / 12.05.2011
5193
Николас Раймонди и Любомир Витанов са под въпрос за Локомотив за двубоя срещу Левски, заяви на днешната пресконференция на отбора старши-треньора Саша Николич, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Утре на последната тренировка на тима ще видим какво е  състояние на Николас и Любо, и ще видим дали ще може да разчитаме на тях срещу Левски", добави Николич.

"Левски е един много добър отбор, трябва да се раздадем на максимум, ако искаме да се поздравим накрая с победата", завърши Саша Николич.

Междувременно спортно-техническия директор на Локомотив Бранко Милованович, заяви че е наблюдавал играчи на Копенхаген, Брьондби и Есберг през уикенда.

"Със сигурност Копенхаген има добри футболисти не само за Локомотив, но и за редица Европейски грандове. Ще изчакаме да свърши първенството и тогава ще правим сметка, какви футболисти ще привличаме и с кои ще се разделим", сподели Бранко.

"Искаме да продължим договора си с Дани Кики, но след като той не желае да остане в клуба не можем да го спрем. Локомотив Пловдив е велик клуб и ние никога няма да се молим на някой футболист да остане в клуба, това се отнася не само за Дани Кики, а за всички футболисти, които играят в клуба. Рангел Абушев със сигурност ще остане в клуба", завърши Милованович.







Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).