Ботев разгроми Марица с 4:0 в дербито на Югоизточната В група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (110)
19:46 / 01.05.2011
17794
Ботев разгроми Марица с 4:0 в дербито на Югоизточната В група, играно на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

На терена имаше само един отбор в лицето на Ботев и закономерно футболистите на старши-треньора Костадин Видолов спечелиха двубоя.

Още в първата минута "канарчетата" бяха много близо до гол, но удара на Владимир Байрев срещна напречната греда. В следващата атака Ботев поведе в резултата. Тодор Тимонов стреля от границата на наказателното поле, стража на гостите отрази удара, но при добавката Ридван Хаджифейзула не сгреши и откри резултата.

В 12-ата минута Ридван Хаджифейзула вкара втория си гол в мача. Нападателят получи пас зад отбраната на Марица, излезе очи в очи с вратаря, технично го преодоля и удвои резултата.

В 27-ата минута Тодор Тимонов проби отляво центрира остро в пеналта на гостите, където Йордан Минев засече от воле коженото кълбо и направи резултата класически. В следващата атака за "канарчетата", Тодор Тимон отбеляза четвърто попадение за Ботев. Халфът проби отляво, нахлу в пеналта на Марица, излъга двама бранители и технично реализира.

След четирите си гола през първата част, "канарчетата" намалиха темпото на игра през второто полувреме.

Четвърт час преди края на срещата, стража на Ботев Илия Николов трябваше да показва своя рефлекс, след чудесен изпълнен пряк свободен удар на Стефан Учиков.

До края на мача не се случи нищо интересно, пред нито една от двете врати и така Ботев записа 31-та си победа в Югоизточната В група.

В следващият кръг, който е през седмицата на 04.05.2011г. (сряда), Ботев гостува на Родопа. Двубоят е от 18 часа, на стадион "Септември".



Виж коментарите (110)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).