Волейболен мач между ветерани на ЦСКА и сборен тим от Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:59 / 15.03.2007
1485
Волейболен мач между ветерани на ЦСКА и сборен тим от Пловдив ще се състои в събота в залата училище "Пейо Яворов", където домакинските си срещи играе на волейболният тим "Виктория Волей". Началният час на срещата ще от 18.00 часа. В мача от тима на Пловдив ще вземат участие бившият пловдивски волейболист от близкото минало Петьо Драгиев и Христо Драмов, който е президент на волейболният тим "Виктория Волей". Лично волейболното величие Борислав Кьосев награди момчетата от мъжкият тим на "Виктория Волей" заради техните успехи.

"Тази година в шампионата целите на отбора от "Виктория Волей" са много високи", това заяви Петьо Драгиев, който е изпълнителен директор на клуба. "Трябва нашите волейболисти от различните формации да спечелят 5 титли от 5 възможни от различните възрастови групи- при деца до 13 години ученическо и клубно - две титли, до 15 години - ученическо и клубно- две титли и титла при участието на отбора на игрите на Общински детски комплекс" допълни Драгиев. Днес бе представена официаната екипировка на отбора. Италианската фирма за спортни стоки "Спортика" ще облече тима от Пловдив.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).