Ботев без проблем се разправи срещу Етър на "Колежа"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (51)
18:47 / 26.04.2011
12651
Ботев без проблем се наложи с 2:0 над атакуващия А група Етър, в контролна среща играна на "Колежа".

"Канарчетата" бяха по-добрия отбор на терена и логично стигнаха до успеха. Още в 10-ата минута Ботев успя да достигне до гол. Капитана Николай Манчев бе изведен по-прекрасен начин зад отбраната на Етър и технично преодоля вратаря за да вкара коженото кълбо в мрежата.

В 25-ата минута гостите от Велико Търново изтърваха едно от най-чистите си положения в мача. Николай Манчев не можа да върне една топка на вратаря Илия Николов, след което бившия играч на Локомотив Пловдив Екундайо Джайеоба се възползва, но нападателя се колеба дали да бие или подаде и пропиля 100% голово положение за своя тим.

В 30-ата минута Ботев остана без своя голмайстор Атанас Курдов. Нападателят бе изведен сам срещу вратаря на Етър, но изведнъж се спря и се хвана за дясното бедро. Последва медицинска помощ от щаба на "жълто-черните", след което Наско напусна терена накуцвайки пред бурните овации от страна на публиката.

През втората част Ботев тръгна още от първите минути да пресира своя опонент в своята половина на терена. В 50-ата минута влезлия като резерва Ридван Хаджифейзула проби по-крилото, след което центрира в пеналта на Етър, където Тодор Тимонов засече по-земя центрирането, но топката уцели десния страничен стълб. 

Четвърт час преди края на двубоя Ботев вкара втори гол. Ирфан Юсеинов се пребори за една топка в центара на терена с играч на Етър, проби по-крилото, навлезе в пеналта на гостите и подаде на връхлитащия Илиян Христов, който оформи крайното 2:0 за Ботев.



Виж коментарите (51)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).