Френската гимназия прави благотворителен волейболен турнир за болно дете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:52 / 14.04.2011
2068
Голям благотворителен турнир по волейбол под наслов "Да подарим живот на Иван", организира Френска езикова гимназия "А.С. Екзюпери", тази събота, 16 април.

Проявата е по повод 20-годишния юбилей на школото и ще се проведе в пловдивската спортна зала "Олимпиада".


В надпреварата ще вземат участие ученици от горните класове на няколко пловдивски училища. Първите мачове от благотворителния турнир са от 9 часа сутринта, когато е и откриването на състезанието. Проявата е по инициативата на учениците от 12 клас на гимназията и ще се проведе с подкрепата на Община-Пловдив и Фондация "Интеракт".

Специално за откриването ще дойдат Иван Петков - старши треньорът на волейболните вицешампионки на България - женския тим на Марица, както и част от титулярките на отбора. Поканени са и представители на местната власт в лицето на заместник кмета Георги Титюков и областният управител на Пловдив Иван Тотев.

След благотворителния волейболен отбор ще се проведе и демонстративен баскетболен мач с участието също на училищни отбори.

За благородната акция на Френска езикова гимназия "А.С. Екзюпери" в спортната зала ще има поставени каси за набиране на средства за лечението на Иван. За всички, които желаят да присъстват на състезанието, билетите ще са на символичната цена от 2 лева.

Набраните средства от входните билети също ще отидат за лечението на 6-годишното момче.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).