Девойките на Марица падат 2:3 от Левски волей

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:50 / 04.04.2011
749
Девическият волейболен тим на Марица - старша възраст, загуби с 2:3 от връстничките си от Левски волей в демонстративен приятелски мач. Срещата бе по случай празника на Европейският колеж по икономика и управление-Пловдив за 10-годишнината от основаването му и се проведе в обновената многофункционална спортна зала на учебното заведение в спортния комплекс в близкото село Оризари.

Маричанки поведоха с 1:0 гейма след успешна първа част, която спечелиха с 25:23. След това обаче жълто-сините от Пловдив отстъпиха инициативата на гостенките от София, които не само успеха да изравнят, но и да вземат 3 поредни гейма за 3:1.

После Марица върна един гейм, който взе с 25:20, а спортно-техническите щабове на двата тима се бяха разбрали предварително да се изиграят общо 5 гейма. В състава на сините като титулярка игра бившата маричанка Калина Манева.

Старши треньорът на Марица Иван Радичев разчиташе основно на: Кристина Гунчева, Мира Тодорова, Дани Найденова, Никол Николова, Ани Христова, Милена Димова, Велина Кансъзова - либеро, Силвия Андреева, Теодора Симеонова.

В контролата срещу Левски волей наставникът на пловдивчанки Иван Радичев постоянно въртеше състава и експериментираше с чести смени.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 17
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).