Цървена звезда идва за юбилея на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
11:52 / 02.04.2011
3980
Представителният тим на Цървена звезда ще е специалният гост на Локомотив за 85-годишнината от създаването на клуба. Новината съобщи новият главен мениджър на черно-белите Бранко Милованович. Той е в отлични отношения с ръководството на звездашите и те са изразили готовност да участват в честванията на юбилея на клуба. Мачът между пловдивчани и звездашите ще е поантата на тържествата.

По всяка вероятност мачът ще е в началото на септември, когато има пауза в първенството, заради евроквалификациите на националния отбор. Няма как това да е на датата на основаването 25 юли, тъй като по това време и двата отбора ще са на подготвителни лагери. Милованович е предложил като опция и другия сръбски гранд Партизан (Белград). Тази възможност обаче е била отхвърлена, заради прекалено близките отношения на агитката на гробарите с тази на ЦСКА и възможност за евентуални ексцесии.

Междувременно административният директор на Локо Атанас Узунов сподели, че клубът ще получи лиценз за участие в следващото първенство. Черно-белите са отговорили на всички изисквания от БФС. "Нямаме задължения към бюджета и други клубове", обясни Узунов. Последно пред съда е паднала глобата, която НАП наложи на клуба по време на Галя Топалова.

Източник: в. "Марица"



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).