Карвальо: Искам да се завърна в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
10:48 / 12.03.2011
5783
Базил де Карвальо е готов да се върне в България.

Сенегалският футболист е готов за игра и може да се завърне на терена всеки момент. Той все още е в Париж, но вече е напълно излекуван от травмата си в рамото.

- От ФИФА разрешиха да си търся отбор. Ако чакам да се разреши ситуацията около договора ми с Левски, може да мине много време. Ако стоя така, без да играя никъде, означава да спра с футбола. Трябва на всяка цена да си намеря отбор, където да играя - призна Базил де Карвальо.

Сенегалецът твърди, че от Левски не са го търсили, затова е готов да се прибере отново в Локомотив.

- От Левски не ми се обаждат. Аз съм готов да се върна в Локо. Ще разговарям с президента Коко Динев. Мога да играя и срещу Сливен. А може да изляза и в дербито срещу Литекс. В Пловдив се чувствам идеално. Всичко е прекрасно - публиката, съотборниците и шефовете. А и самият град е много красив. Ще бъда изключително радостен, ако се завърна и отново заиграя в Локо, сподели Карвальо.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).