Христо Бонев: Отиваме за победа във Варна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
13:36 / 04.03.2011
5451
На традиционната пресконференция на Локомотив преди шампионатен мач, почетният президент на "смърфовете" Христо Бонев заяви, че веднага след убедителната победа над Видима с 3-0, заедно със старши треньора Неделчо Матушев, са провели дълги разговори с футболистите за важността и трудността на мача във Варна.

"Апелирахме заедно с Неделчо Матушев към пълна мобилизация, всичко което можем да очакваме от Черно Море им е обяснено и за съдийство и за терен. Футболистите ни трябва да са готови на 100 процента на всякакви предизвикателства само и само да спечелим мача. От това което виждам през този седмичен цикъл, смятам, че сме настроени и отиваме с една единствена цел- за Победа", каза още Бонев.

На въпрос свързан за назначаването на млад съдия за този двубой на стадион "Тича", Христо Бонев добави в негов стил: "Въобще не се притеснявам от младият съдия, бих се опасявал ако "старите муцуни" бяха във Варна. Те се знаят кои са- А.А. и А.Г", заяви Бонев.





Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).