Бонев предупреди съдиите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
13:21 / 01.03.2011
3159
Почетният президент на Локомотив беше категоричен, че неговият отбор няма да допусне съдийски произвол в мачовете до края на първенството. Както е известно, на смърфовете им предстои гостуване на Черно море във Варна, а именно там миналата година загубиха с 2:3 в скандален двубой с основно действащо лице рефера Ахмед Ахмед.

"Ако съдиите пак започнат с техните си номерца, първенството може и да не завърши. По никакъв начин няма да допуснем тези рефери, които се поддават на натиск, да се подиграват с труда на футболисти, треньори и ръководство", предупреди легендата на пловдивчани.

Той изрази задоволство от представянето в първия пролетен кръг срещу Видима в домакинството, спечелено с 3:0. "Заявих го още след края на подготовката в Испания -през втория полусезон нашият тим ще играе по нов и много по-красив и резултатен начин. И аз, както и треньорът Матушев, се ядосах, че при 3:0 не продължихме да играем и да вкараме колкото се може повече голове във вратата на съперника. Ще говоря специално с играчите, защото това не трябва да се повтаря", добави Бонев.

Запитан какъв е коментарът му за случилото се на терена и извън него на дербито между Левски и ЦСКА, той отвърна лаконично: "Интересува ме само Локомотив. Левски и ЦСКА нито съм ги чул, нито съм ги видял".

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).