Ботев размаза Асеновец за едно полувреме

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (76)
16:19 / 27.02.2011
23123
Ботев с лекота стигна до победата в Асеновград. Момчетата на старши треньора Костадин Видолов размазаха с 4:0 тима на Асеновец на стадион "Шипка". 

"Канарчетата" още от самото начало взеха инициативата в мача и гола не закъсня. Още в 4-тата минута Васил Гуджев директно от ъглов удар прати топката в мрежата.  

След гола "жълто-черните" продължиха да пресират своя съперник в тяхната половина, но само малшанса не достигаше да отбележат второ попадение. 

В 35-ата минута, след една чудесна атака на "канарчетата" Ирфан Юсеинов направи резултата на 2:0.

След гола Асеновец бе в нокдаун, домакините не знаеха къде се намират, а Ботев се възползва от паниката на футболистите на домакините и вкара трети гол дело на Атанас Курдов. 

В продължението на първото полувреме, след много хубаво двойно подаване Курдов върна с пета на Манчев, той пък моментално го изведе зад гърба на защитата, където Курдов останал сам срещу вратаря, не се полакоми, а пусна в ляво на Димитър Байрев, който на опразнената врата реализира четвъртото попадение за Ботев.

В началото на второто полувреме, след хубава акция на Курдов и Ирфан Юсеинов, последният изведе Георги Стефанов сам срещу вратаря, но нападателя се оплете в топката и не успя да се разпише.

До края на мача не се случи нищо интересно и Ботев записа поредната си победа в Югоизточната В група, при дебюта на Костадин Видолов, като старши треньор на "канарчетата". 


Виж коментарите (76)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).