Половинката на Коко: Ще бъда щастлива , ако Локо спечели Купата на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
16:25 / 25.02.2011
4864
Фолкдивата Емилия сподели в предаването "Звездно" по Планета ТВ, че би била щастлива, ако отборът на Локомотив Пловдив постигне успехи и спечели Купата на България. Тя говори за предстоящите фолк награди, но отдели място в интервюто и за футбола, като направи уточнението, че много жени говорят много за футбол без да го разбират и затова малко се притеснява.

"От малка гледам футболни срещи, сподели Емилия пред водещата. Баща ми беше фен на ЦСКА и ме водеше често на мачове. Сега е нормално да подкрепям Локомотив Пловдив, след като съпругът ми Коко Динев е собственик на този отбор. Вярно е, че съм ходила на много мачове в Пловдив, но не вярвам, че аз съм носела късмет и затова отборът е побеждавал. Ще се радвам, ако Локомотив постигне успехи и спечели Купата на България."

Емилия говори и за това, че е нормално като българка да подкрепя българските отбори и българските футболисти в международните им мачове. Тя каза, че се притеснява малко да говори за футбол, защото много жени говорели за този спорт без да го разбират и само за да се харесат на околните.

Синът й Иван, който е кръстен на бащата на Коко Динев, ако реши да става футболист, ще бъде подкрепен от Емилия и в това му начинание.

Прелестната певица в един от последните си видеоклипове е включила и защитника на Локо Пд Юнес Бенжелюн.

От интервюто на Емилия в "Звездно" не се разбира дали тя ще присъства на първия мач на Локомотив за пролетния дял, който ще се играе в събота от 15 часа на стадиона в квартал "Лаута" в Пловдив и е срещу Видима Раковски.



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).