Локо падна от руския шампион Зенит в драма за Марбея къп

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (103)
18:55 / 03.02.2011
14295
Локо (Пловдив) и руския шампион Зенит изиграха изключително интересен двубой, в мач от турнира Марбея къп, който се провежда в едноименния испански курорт.

Руснаците успяха да изтръгнат победата в края на двубоя за 2:1.
Преди почивката руснаците по-бързо се приспособиха към двубоя и това им позволи да отбележат ранен гол. Още в 13-та минута Хусти прониза Лучини за 1:0.

Българите бързо се съвзеха и организираха няколко опасни атаки, но ударите на Здравко Лазаров и Христо Златински бяха отразени от вратаря на руския шампион.

След почивката изключително силно включване направиха резервите Николас Раймонди и новото попълнение Сержиньо. Уругваецът през цялото време тормозеше защитата на Зенит, а един път изведе Сержиньо сам срещу вратаря, но португалецът не успя в опита си да прехвърли стража.

Сержиньо имаше още няколко добри възможности за гол, но Малафеев отрази ударите му.

В 73-та минута Раймонди отново изведе свой съотборник, сам срещу вратаря, но този път Бариентос технично копна топката покрай вратаря за 1:1.

Руснаците се вдигнаха да връщат попадението и бързо успяха да го сторят. В 77-та минута Стариков получи хубав пас, от който се възползва и реализира за 2:1.

"Черно-белите" се опитаха да отговорят веднага на удара и стигнаха още в ответната атака до ъглов удар, но Малафеев с мъка успя да боксира центрираната топка.

В последните минути Крачунов стреля опасно с глава и бе близо до изравняване, но Малафеев отново демонстрира страхотната си класа и с върха на пръстите си успя да отклони топката.

Тази загуба означава, че следващия съперник на Локо в турнира ще е Кубан (Краснодар).

 



Виж коментарите (103)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).