"Черно-белите" напазаруваха край Марбея

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
12:54 / 02.02.2011
4652
Голяма част от футболистите на Локомотив (Пловдив) се възползваха от хубавото време и от първия си свободен от тренировки следобед за да напазаруват подаръци за най-близките си. Четирите микробуса, които са на постоянно разположение на "черно-бялата" делегация се насочиха към близкия търговски център, разположен на десетина километра по посока Марбея. Там в следващите два часа кипеше усилено обикаляне из огромните търговски площи, като най-пестелив се оказа вратаря Тодор Тодоров, който така и не намери нищо интересно, което да не може да бъде закупено от България. По-голямата част от съотборниците му заложиха на подаръци за своите половинки, други пък умуваха как да зарадват малките си деца с оригинални армагани. Не липсваха и такива, които останаха по стаите си, отдавайки се на пълен релакс.

В края на краищата всички се събраха заедно на вечеря в 19.30 ч., като за първи път старши-треньорът Неделчо Матушев наруши алкохолната забрана в редиците. Това се случи само за няколко минути, през които желаещите можеха да вдигнат тост с половин пръст уиски по повод осемгодишния юбилей на фен-сайтът LPortala.net.

Източник: Lportala.net



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).