ФИФА натисна Левски за казуса Карвальо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
12:46 / 31.01.2011
6954
Световната футболна централа (ФИФА) вече се зае със случая "Базил дьо Карвальо". От централата в Цюрих са пратили писмо до Левски с два въпроса. Първият е рутинен - има ли Карвальо договор с Левски според ръководството на сините. Вторият е дали Левски ще плати разходите по операцията и лечението на играча, който преди няколко дни се подложи на интервенция на рамото, тъй като Базил настоява разходите да му се поемат именно от "Герена".

ФИФА е дала срок на сините да отговорят до 18 февруари. Едва ли обаче Левски ще промени своята позиция, така че със сигурност световната централа ще трябва да определи дали има или няма договор между сините и играча.

Ако всичко върви гладко, ФИФА ще се произнесе по този казус до края на месец март. До голяма степен това зависи и от действията на сините, които имат вратички и възможности да протакат казуса, който да бъде решен доста по-късно.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).