Униформени стреснаха Огунсото на влизане в Испания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
17:33 / 25.01.2011
6802
Считаният за по-добър от Гара Дембеле нов нападател на Локомотив (Пловдив) Патрик Огунсото си имаше работа с митническите власти подобно на нападателя на Левски. Нигериецът беше забавен на влизане в Испания днес, тъй като се оказа, че служителите на летището в Малага не са запознати с новите гръцки карти за постоянно пребиваване. Голаджията дойде на "Лаута" от гръцкото първенство в началото на месеца и затова е с документи от южната ни съседка. Испанците държаха да проверят внимателно валидността на картата на Огунсото, преди да му разрешат да влезе на тяхна територия.

След като униформените отделиха нападателя настрани, президентът Коко Динев и френският защитник Юнес Бенжелюн веднага се притекоха на помощ. Испанците се извиниха за неудобството на футболиста, но заявиха, че такива са процедурите и затова се е наложило да го забавят на паспортния контрол.

От Малага Локомотив веднага се отправи към Марбея, където ще остане на лагер до 15 февруари. Утре отборът излиза срещу Лех (Познан) в първата си контрола.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).