Локо загуби с 1:3 от Пирин втората си контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (66)
16:33 / 22.01.2011
8383
Локо загуби втората си зимна контрола, падайки като гост на Пирин в Благоевград с 3:1. Двата отбора си поделиха по едно полувреме на надмощие.

Преди почивката Локо започна в доста експериментален състав, което даде отражение в качеството на играта на пловдивчани. Основният недостатък на играта на "черно-белите" бяха безбройните грешки при изнасянето на топката от защитниците и халфовете. По-голямата част от подаванията на "смърфовете" бяха пресичани от домакините, което даде възможност на "орлетата" да организират множество опасни атаки, успявайки да материализират две от тях.

След почивката играта се обърна коренно. С включването на Здравко Лазаров и Николас Раймонди, Локо включи на съвсем друга, по-висока, скорост. Заваляха опасностите пред вратата на домакините. При една от тях Здравко Лазаров центрира и Раймонди с хубав удар намали.

Досадна грешка на Джереми Родригес коства трето попадение във вратата на Локо, което спря устрема поне към равенство на "черно-белите".



Виж коментарите (66)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).