Бареков яхва Ботев предизборно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (61)
10:23 / 14.01.2011
8516
Тежки дни настанаха за редовия фен на Ботев, за първи път след възраждането на клуба. Ботев се издигна от пепелта, в която го бе запратил Христолов, най-вече с помощта на феновете си, но отново се намери кой да сложи прът в колелата на възродителния поход. Сянката на тревогите и съмненията над стадиона край Бирената докара стария "любимец" на агитката Николай Бареков.

Провалилият се и компрометиран "журналист" готви тих преврат, за да вземе властта в клуба, шушука се в "жълто-черните" среди. Днес информацията намери своето потвърждение в спортния официоз на спонсорите му, като там Бареков си преписва заслугите на възродител на Ботев и основен движещ механизъм на борбата срещу Христолов. Именно те, политическите приятели на Бареков, се опитват да му изградят положителен имидж, който да пласират пред кандидат-собственика Цветан Василев, представяйки г-н "имаме новина", като подходящ за президент на клуба.

Бареков обаче едва ли иска да дойде в Ботев от любов към отбора и желание за работа за благото му. Говори се, че "журналистът" се кани да си доведе Вили Вуцов и баща му в щаба, с които да си въртят техни футболисти и съответно да се облагодетелстват от това. Няколко национални медии твърдят, че Вуцов старши вече гради стратегия за развитието на Ботев.

Основната полза за Бареков като президент на Ботев са предстоящите местни избори. Няма съмнение, че ако застане начело на Ботев, той ще се изкуши да продаде "жълто-черната" идея с политическа цел, най-вероятно подкрепяйки "правилните" кандидати за местна власт. Бареков има да урежда сметки на местна почва с политици, които провалиха в зародиш кандидатурата му за кмет на града.

За съжаление, ако опасенията на всички и слуховете, които упорито обикалят из Пловдив от една седмица, се потвърдят, за Ботев предстоят тежки дни на вътрешна борба за власт. На фронта един срещу друг ще застанат Бакалов, членовете на УС и всички възродители на Ботев, срещу Бареков и хората, които го лансират. Няма съмнение, че и феновете ще трябва да изиграят за пореден път важната си роля, за да осигурят светлото бъдеще на подетия от тях възродителен процес.



Виж коментарите (61)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).