Тодор Неделев започва с мъжете на Ботев, Курдов остава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
18:25 / 03.01.2011
8117
Тодор Неделев най-вероятно ще бъде привлечен в мъжкия отбор на Ботев за пролетния полусезон, научи Plovdiv24.bg. Досега талантливият млад футболист се състезаваше за юношеската формация на Ботев 2002. Интерес към него има от софийски отбори. Спортно-техническото ръководство на Ботев иска да налага млади играчи в тима и смята да даде шанс за изява на Тодор Неделев. Ситуацията около него ще бъде обсъдена на специална среща на ръководството на Боте, на която ще се вземе окончателното решение къде да играе.

Старши треньорът на "жълто-черните" Марин Бакалов увери, че Атанас Курдов ще остане в отбора за пролетния полусезон. Голмайсторът на "канарчетата" е уверил клубните си шефове, че няма намерение да ходи в друг отбор. Тези дни той ще се срещне с ръководството на отбора, за да се обсъди бъдещето му в клуба. Освен вратаря Армен Амбарцумян и нападателя Георги Какалов, няма да има други напускащи футболисти.



Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).