Марин Бакалов: Курдов остава при нас до края на сезона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
17:34 / 29.12.2010
9508
Силният човек в Ботев (Пловдив) Марин Бакалов сподели, че отминаващата 2010-а година е била най-трудната в историята на клуба.

Все пак обаче той смята, че тимът е успял да преодолее до голяма степен препятствията и изрази радостта си, че "канарчетата" са на прага да се върнат в професионалния футбол с гръм и трясък, след като почти бяха заличени от футболната карта.

След полусезона в Югоизточната "В" група Ботев е убедителен лидер в класирането с актив от 55 точки, с 16 повече от втория Нефтохимик, и трябва да стане истинско чудо, за да не може да влезе в Източната "Б" група след края на сезона.

"Изминаващата година бе много трудна за Ботев, може би най-трудната в историята на клуба. Смятам обаче, че въпреки всичко ние се справихме добре през нея. Надявам се през новата година нещата да бъдат още по-добри за нас, тъй като се очертава, че ще играем в "Б" група", заяви Бакалов.

Той коментира и по-обстойно ситуацията около напусналия Георги Какалов и бъдещето на голямата звезда на отбора Атанас Курдов, както и това на желания от чуждестранни тимове талант Тодор Неделев.

"Какалов - той можеше да остане при нас, но предпочете да отиде в Кипър. Доколкото знам е имал оферта от там и парите са били по-добри"

"За Курдов мога да кажа, че смятам, че ще остане при нас до края на сезона. Получил съм уверение от него, че ще се яви на 10-и януари, когато започваме подготовка. Той е наистина много силен футболист и може да израстне наистина много. Смятам, че след време Наско може да играе в някой от водещите клубове в България или в чужд клуб. Не трябва обаче да се избързва, защото знаете, че той има само един полусезон, след като претърпя тежка контузия"

"Атанас има нужда от още мачове, той може много повече. Колкото до Тодор Неделев, той си е при нас и най-вероятно ще остане в клуба"

Бакалов поясни също, че е много доволен от привличането на левия бек Стефан Крачунов, който пренебрегна оферти от елита, за да пристигне в клуба.

"Няма как да не се радвам, че Крачунов идва при нас и избра нашия отбор. Той е много добър футболист. За селекцията - действаме по нея, но още не искам да коментирам нищо"



Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).