В Локо вече преговарят с набелязаните футболисти, отново спрягат Златковски за "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
11:45 / 09.12.2010
5720
В Локо вече преговарят с набелязаните футболисти, научи Plovdiv24.bg лично от треньора на "черно-белите" Неделчо Матушев. "Преговаряме с няколко момчета, искаме да вземем 4-ма нови. Преговаряме с няколко от нашето първенство, но не искаме да им казваме имената, защото си имат отбори и преговаряме и с ръководствата им. Няма да взимаме свободни агенти. Водят се разговори и с няколко чужденци, като цяло имаме яснота относно футболистите, които искаме да вземем, въпрос на преговори е дали ще дойдат при нас. Карето на което няма да разчитаме ще получи възможност да избере, дали да разтрогнат по взаимно съгласие или да бъдат преотстъпени", разкри Матушев.

Източници спрягат отново за "Лаута" тарана Зоран Златковски, като дори са водени вече разговори, но от Локо категорично отрекоха на този етап да имат интерес към бившия си футболист.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).